Om Terjes Vindu

Om Terjes Vindu

Terjes Vindu AS ble etablert i 2011, men de 5 ansatte har erfaring som strekker seg langt tilbake. Vi fører alt av vedlikeholdsfrie vinduer og dører til borettslag, sameieseksjoner, entreprenører og bedrifter. Våre produkter er av de beste du finner på markedet, og er produsert hovedsaklig i PVC og aluminium. Vi startet med en enslig avdeling i Ølensvåg, Vindafjord, men har siden ekspandert med en avdeling i Bergen.

Vi benytter mange forskjellige profiler, hvilket betyr at våre produkter kan benyttes i passivhus der kunden ønsker å spare både miljøet og kutte strømregningen. Med lang erfaring fra snekkerfaget og salg av vinduer har vi gode kunnskaper innen valg av produkt og montering. Ønsker du derimot å montere vinduet eller døren selv, er dette selvfølgelig ikke noe problem, ettersom vi leverer i både Rogaland og Bergen kommune.

Terjes Vindu AS har som mål å yte god service og faglig kompetanse til konkurransedyktige priser. Gjennom en topp moderne produksjon får du målet og fargen du ønsker.

Send oss gjerne en mail eller ring oss for et komplett pristilbud. Vi ser frem til å høre fra deg!

Samarbeidspartnere

Vi samarbeider med D & T Vindu AS som er godkjent for ansvarsrett.

Leverandør

logodesktop-png-data

Kontakt oss

Terjes Vindu AS arbeider i all hovedsak med større prosjekter i borettslag, sameiesksjoner o.l. Vi tar ofte oppdrag gjennom entreprenører. Har du spørsmål som har med våre tjenester eller produkter å gjøre? Vi er bare en telefon eller en e-post unna, og ser frem til å høre fra deg.

Kontaktinformasjon

Adresse: Vaka, 5582 Ølensvåg
Tlf.: 53 76 89 17 / 901 72 971
E-post: post@terjes-vindu.no